Gönderen K_E_M_O Etiketler: ,
Gönderen K_E_M_O Etiketler: ,
1.Bölüm


2.Bölüm
Gönderen K_E_M_O Etiketler: ,
Gönderen K_E_M_O Etiketler: ,
1.Bölüm


2.Bölüm
Gönderen K_E_M_O
Gönderen K_E_M_O
Gönderen K_E_M_O Etiketler: ,
1.Parça
2.Parça
Gönderen K_E_M_O Etiketler: ,
Gönderen K_E_M_O Etiketler: ,
1.Bölüm:
2.Bölüm İzle:
Gönderen K_E_M_O Etiketler: ,
Gönderen K_E_M_O Etiketler: ,
Terminatör 4: Kurtuluş
Yıl 2018.
Mahşer Günü gelip, modern uygarlığı yıkarak geçti. Bir Terminatör ordusu kıyamet sonrası dünyada kol geziyor, terk edilmiş şehirlerde ve çöllerde saklanan insanları öldürüyor ya da yakalıyor. Ama hayatta kalan insanlardan oluşan küçük grupların organize olarak kurduğu Direniş hareketi, yeraltı sığınaklarında saklanıyor ve fırsat bulduğunda kendilerinden sayıca çok üstün düşman kuvvetlerine vuruyor.
Terminatörleri kontrol eden Skynet, 14 yıl önce bilinç kazanmış ve bir anda yaratıcılarına baş kaldırıp habersiz dünyaya nükleer kıyımı getirmiş bir yapay zekâ.
Mahşer Günü’nün geldiğini gören yalnızca bir kişi var. Kaderi, insanlığın kaderiyle bağlantılı olan tek kişi: John Connor (Christian Bale).
Dünya şimdi Connor’un hayatı boyunca uyarıldığı geleceğin eşiğinde. Ama yepyeni bir şey, insanlığın bu savaşta bir şansı olduğuna dair inancını sarstı: bu garip, yeni dünyada uyanmadan önce son hatırladığı, idam sırasını beklemek olan Marcus Wright’ın (Sam Worthington) ortaya çıkışı.
Connor, Marcus’un güvenilir biri olup olmadığına karar vermek zorundadır. Ancak Connor ve Marcus, Direniş’i tamamen bitirmek için yeni stratejiler geliştiren Skynet’in bitmek bilmeyen saldırılarına karşı koyabilmek için ortak bir zeminde durmalı, Skynet’e sızıp düşmanla yüz yüze gelmelidirler.



Gönderen K_E_M_O Etiketler:
10 Haziran 2009 Çarşamba zaman: 15:36 | 0 yorum  
Tetikçi 2007 - Shooter - Online İzle



Filmin Konusu: Önceden çok iyi bir keskin nişancı olan Bob Lee Swagger bu görevini bırakmıştır.Son bir görev için geri çağrılır ve bu görevi bir hayli zordur zamanla öldürceği kişinin Amerika başkanı olduğunu öğrenir.Bob Lee Swagger işi eskiye göre çok zordur bir yandan başkanın hayatını koruması gerekit bir yandan bı komployu çözmesi.


Gönderen K_E_M_O Etiketler:
Bodyguard 2 - Koruyucu 2 - Online izle


Filmin Konusu:
Ben Randall korkunç bir fırtınada meydana gelen kazadan kurtulan tek kişidir. Kazadan sonra eğitmenlik yapmak üzere 'A' okuluna yollanır. 'A' okulu, kibirli ve şımarık gençlerin en iyi seviyede yetiştirilmek üzere elit bir eğitim programının verildiği yerdir. Ben yaşadığı kötü kazayı atlatabilmek için kendisini eğitime verir. Okulda bazı değişiklikler yapar. Jake Fischer okulun başarılı ve ukala öğrencisidir. İlk başlarda Ben'le yıldızları barışmaz. Aralarında kısa sürecek bir mücadele başlar. Ben,Jake'nin iç dünyasını keşfeder. O saatten sonra büyük işler için sırt sırta verirler.

Yönetmen : Andrew Davis
Senaryo : Ron L. Brinkerhoff
Oyuncular : Kevin Costner, Ashton Kutcher, Sela Ward, Shelby Fenner, Brian Wade
Filmin Türü : Aksiyon, Macera
Orijinal Adı : The Guardian
Yapımcı Firma : Touchstone Pictures, Beacon Pictures
Yapım Yılı : 2006
Yapım Ülkesi : ABD
Orijinal Dili : ingilizce
Filmin Süresi : 136 dakika
Resmi Sitesi : http://theguardian.movies.go.c..
Dağıtıcı Firma : UIP Filmcilik
Vizyon Tarihi : 27.10.2006

1. Bölüm


2. Bölüm


3. Bölüm

Gönderen K_E_M_O Etiketler:
Gönderen K_E_M_O
Banliyö 13 - Online İzle

Filmin Konusu:
2013 Yılı Fransa...

Fransız devleti şehrin en fakir ve suç oranı yüksek yerelerine karşı çözümü bu yerlerin etrafına duvarlar örmekte bulur.Duvarlar içersinde ise orman kanunları geçerlidir.Leito eski bir mahkumdur, mahalledeki uyuşuturucu çetesi ve onun lideri olan Taha ya karşı savaş vermektedir.Damien ise başarılı bir polistir. Taha nın çetesi yeni üretilmiş tahrip gücü son derece yüksek bir bombayı çalar.Banliyö 13 içerisinde bir yerde saklı olan bombanın patlamasına sadece 24 saat vardır. Bombayı bulmak Leito ve Damien'a kalmıştır. İkili bir yandan birbirleri hakkındaki şüphelerin üstesinden gelmeli, bir yandan da Taha'nın çetesini yenmek zorundadır.

1.BÖLÜM:


2.BÖLÜM:


3.BÖLÜM:


Gönderen K_E_M_O Etiketler:
Kadrinin Götürdüğü Yere Git - Orjinal Çekim Online İzle



Filmin Konusu: Kadri ve Cem sağlam ayrılmaz birbirini cok seven iki arkadaştır.Cem cok sevdiği sevgilisi tarafından ihanete uğrayınca kendini salıverir ve hic birşeyi umursamaz olup ickiye başlar.Kadri ise Cem in başını hertürlü belayı sokmuştur.Kadri arkadaşının bu durumuna üzülür ve ona yardım etmek icin kolları sıvar.Kadri Cem'in kafasının dağılması icin bir tatile götürmeye karar verir, şans o ki gittikleri yerde Cem'in eski sevgiliside orda olucaktır,üstelik eski sevgilisi Hakan isminde yeni bir sevgili yapmıştır.Gitmiş oldukları tatil köyünde onları yeni maceralar bekler.Bakalım Cem Kadri'nin götürdüğü yerde kendini toplayıp eski haline dönebilcekmi? Filmi Online izleyebilirsiniz.


1. BÖLÜM


2. BÖLÜM


3. BÖLÜM
Gönderen K_E_M_O Etiketler:
Devrim Arabaları Online İzle

Filmin Konusu: Dönemin Cumhurbaşkanı Cemal Gürsel yerli bir araba yapılması için emir verir bu görev TCDD bırakılmıştır.23 mühendis bu iş için çalışmalara başlar arabanın adı Devrim olucaktır ve Cumhuriyet bayramına yetişmesi gerekmektedir.Tam olarak 130 günleri vardır.


1. BÖLÜM:


2. BÖLÜM:


3. BÖLÜM:


Gönderen K_E_M_O Etiketler:
Twilight - Alacakaranlık - Online İzle


Filmin Konusu: Isabelle annesi ile yaşamaktadır.Annesinin başka bir adamla evlenmesi sonucu babasının yanına gider.Bu kasabada aslında vampir olan Edward ve ailesi de yaşamaktadır.Ancak Edward ve ailesi insan kanı içmeden insanlara zarar vermeden yaşamaktadırlar.Isabelle ise Edward a aşık olur.Zamanla İsabelle Edwardın vampir olduğunu öğrenir fakat aşkından vazgeçmez.Çok geçmeden Edward ın düşmanları ortaya çıkar ve Edward ın zayıf noktasından vurmak isterler yani aşkı Isabelle.

1. BÖLÜM:


2. BÖLÜM:


3. BÖLÜM:

Şeytanın Pabucu - Online İzle


Fatih Ürek in başrolde oynadığı komedi dolu bir film.Başrollerinde FAtih Ürek ve Aysun Kayacı gibi ünlü isimlerin yer aldığı filmin konusu:
Filmde Burhan karakterini canlandıran Fatih Ürek hayatı yalanlar ile geçmiş düzenbaz adamın tekidir. Bir de onun bu yollardan kurtulması doğru ve dürüst olmasını isteyen bir ablası vardır. İşte bu tövbe yolunda onları traji komedik olaylar bekler.









Gönderen K_E_M_O Etiketler:


Filmin Konusu: Kolejler ve devlet liselerindeki öğrencilerin nasıl bir çekişme içinde olduğunu anlatan alanında yapılmış ilk Türk filmi.Filimde bir aşk hikayesi lise ve kolejli gençler arasında çekişme kavga sınıf ayrımı,aşkı ortadan ikiye bölen aile faktörü işlenmiş.Başrollerinde Mehmet Aslan,Sinem Kobal gibi bir çok ünlü oynamaktadır.

1.BÖLÜM:


2.BÖLÜM:


3.BÖLÜM:

Gönderen K_E_M_O Etiketler:
Tür : Macera / Komedi / Animasyon
Gösterim Tarihi : 13 Mayıs 2005
Yönetmen : Sherm Cohen Stephen Hillenburg Mark Osborne
Müzik : Gregor Narholz
Yapım : 2004, ABD , 90 dk.

Seslendirenler : Tom Kenny (SpongeBob SquarePants) , Clancy Brown (Eugene H. Krabs) , Rodger Bumpass (Squidward Tentacles) , Bill Fagerbakke (Patrick Star) , Carolyn Lawrence (Sandy Cheeks) , Doug Lawrence (Sheldon J. Plankton) , Mary Jo Catlett (Bayan Puff) , Jill Talley (Bilgisayar Karen) , Alec Baldwin (Dennis) , Scarlett Johansson (Mindy)
King Neptune'ün tacı çalınınca, Bikini Bottom'da her şey alt üst olur. Tüm deliller, suçu Mr. Krabs'ın işlediğini göstermektedir. Buna inanmayan Sponge Bob, en yakın dostu Patrick'i de yanına alarak, Shell City'ye gitmek üzere yola çıkar. Çalınan tacı zamanında bulup geri getirirse Mr. Krabs'ı da kurtaracaktır...






Gönderen K_E_M_O Etiketler:
Tür : Komedi / Animasyon / 3D
Gösterim Tarihi : 14 Nisan 2006
Yönetmen : Carlos Saldanha
Senaryo : Jim Hecht , Gerry Swallow , Peter Gaulke
Müzik : John Powell
Yapım : 2006, ABD , 91 dk.

Seslendirenler : Ray Romano (Manfred) , John Leguizamo (Sid) , Denis Leary (Diego) , Seann William Scott (Crash) , Josh Peck (Eddie) , Queen Latifah (Ellie) , Will Arnett (Lone Gunslinger Vulture) , Jay Leno (Fast Tony) , Chris Wedge (Scrat)
Buz Devri'nin üç kahramanı Manny, Sid ve Diego erimeye başlayan buzların arasından çıkıyorlar ve ısınan dünyalarının keyfini sürüyorlar. Üstelik bu kez aralarına yeni isimler de katıldı onlar kadar sevimli olan...

Bir ailesi olsun isteyen mamut Manny dünyada kalan tek dişi mamut olan Ellie ile tanışır ama pek de iyi anlaşamazlar. Çünkü Ellie nedense kendisini bir mamut değil de opossum sanmaktadır. Üstelik opossum olan iki çılgın kardeşi de vardır: Crash ve Eddie... Hep birlikte vadinin diğer tarafına geçmeye çalışacaklardır. Çünkü eriyen buzlar bir felakete dönüşmek üzeredir. Bütün bunlar olurken Scrat da yine kucağında çok sevdiği meşe palamudu ile beraber onların arasındadır.





Gönderen K_E_M_O Etiketler:
http://p.gnctrkcll.turkcell.com.tr/r/The-International1233775125.jpg
Tür : Gerilim / Dram
Yönetmen : Tom Tykwer
Senaryo : Eric Singer
Görüntü Yönetmeni : Frank Griebe
Müzik : Tom Tykwer , Johnny Klimek , Reinhold Heil
Yapım : 2009, ABD / Almanya , 118 dk.
Oyuncular Clive Owen , Naomi Watts , Armin Mueller-Stahl , Jack McGee (Dedektif Bernie Ward) , Angelina Aucello (Tanık)

Takıntılı bir interpol ajanı olan Louis Salinger ve Manhattan Bölgesi avukatı Eleanor Whitman, dünyanın en güçlü bankalarından birine adaleti getirmeyi amaçlamaktadır. Kara para aklama, silah ticareti dahil birçok yasal olmayan işlemleri su yüzüne çıkarırlar.
Salinger ve Whitman'ın araştırmaları, onları Berlin'den Milano'ya oradan New York'a ve son olarak İstanbul'a götürür. Kendilerini uzun soluklu global bir kovalamanın içinde bulurlar. Salinger ve Whitman'in terörü finanse etmeye devam eden bankanın amansızca peşini bırakmamaları, hayatlarını riske sokacaktır. Koş Lola Koş ile kalbimizde taht kuran Tom Tykwer, son filmi The International ile bizleri gerilimin doruklarına çıkaracağa benziyor. Çekimleri birçok ülkede yapılan film, güçlü oyuncu kadrosuna sahip.





Gönderen K_E_M_O Etiketler:

hizli_ve_ofkeli

Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Aksiyon, Macera
Oyuncular: Vin Diesel | Paul Walker | Michelle Rodriguez | Jordana Brewster | Sung Kang

Filmin Özeti: Los Angeles sokaklarında yeni bir suç dalgası başlayınca kaçak yaşayan eski dolandırıcı Dom Toretto (Vin Diesel) ile ajan Brian O’Conner (Paul Walker) arasındaki eski husumet yeniden alevlenir. Ancak ortak düşmanlarıyla mücadele etmek zorunda kalınca ikisi arasında belli belirsiz de olsa yeni bir güven ortamı oluşmaya başlar. Ortak düşmanı safdışı etmenin başka yolu olmadığı için birbirlerine güvenmek zorundadırlar.

Omuz omuza mücadeleye girişen iki erkek intikam almanın en iyi çaresini bulmuştur: Direksiyon başındayken mümkün olan en yüksek limitleri zorlamak…


BÖLÜM 1:



Gönderen K_E_M_O Etiketler:


Tetikçi 2: Yüksek Gerilim Online İzle-Seyret-İndir (Crank 2: High Voltage)



Tür:Aksiyon, Gerilim, Komedi, Macera, Suç

Yönetmen:Brian Taylor, Mark Neveldine

Senaryo:Brian Taylor, Mark Neveldine

Yapımcı:Richard Wright, Gary Lucchesi, Michael Davis, Tom Rosenberg, Eric Reid, Skip Williamson

Görüntü Yönetmeni:Brandon Trost, Kelly Wagner

Müzik:Rob Cunningham

Dağıtım:Warner Bros

Süre:1 saat 55 dk

Gösterim Tarihi:08 Mayıs 2009 (Türkiye) 16 Nisan 2009 (Almanya)

Tetikçi 2 Fragman




Gönderen K_E_M_O Etiketler: ,


Filmin Konusu: Frank, Marsilya’daki Ukrayna Çevre Koruma Ajansı Başkanı Leonid’in kaçırılan kızı Valentina’yı Karadeniz kıyısındaki Odessa’ya götürmekle yükümlü bırakılmıştır. Frank, yolculuk sırasında bir yandan bu işi alması için baskı yapan insanlarla uğraşırken bir yandan da Vasilev tarafından gönderilen ajanlarla başa çıkmak zorunda kalmıştır. Yolculuk sırasında Frank ile Valentina birbirlerine aşık olurlar ve serüven devam eder..



Gönderen K_E_M_O Etiketler:

Gönderen K_E_M_O Etiketler: ,



Kategori: Komedi
Yönetmen: Togan Gökbakar
Gösterim: 13.02.2009
Oyuncular: Şahan Gökbakar, Asiye Dinçsoy, Aysan Sümercan, Füsun Öztoprak, Müjde Uzman, Gülsen Özbakan, Efe Babacan, Çağrı Büyüksayar, Gülşah şahin, Esin Gündoğdu, Oya Salman, Yıldıray Yıldızoğlu
Yapım Yılı: 2009
Web Sitesi: http://www.recepivedik2.com/
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1193516/


Gönderen K_E_M_O Etiketler: ,
1.BÖLÜM:



2.BÖLÜM:



1.BÖLÜM

@ Yahoo! Video



2.BÖLÜM:
@ Yahoo! Video
11 Ocak 2009 Pazar zaman: 22:23 | 0 yorum  

Tür : Romantik
Gösterim Tarihi : 7 Kasım 2008
Yönetmen : Çağan Irmak
Senaryo : Çağan Irmak
Yapım : 2008, Türkiye

Oyuncular

Cemal Hünal , Melis Birkan , Yıldız Kültür , Şerif Bozkurt , Gözde Kansu , Aslı Aybars , Goncagül Sunar
Birbirlerine zıt hayatlar sürdüren Alper ve Ada, bir kitapçıda karşılaşırlar. 30′larında, kendi restoranının aşçısı olan Alper lüks bir düzen içinde gününü gün ettiği bir hayat sürmektedir. Hayatını çocuk kostümleri tasarlayıp dikerek devam ettiren 20′li yaşlarındaki Ada’ysa mütevazı bir hayat sürer.

Sadece çapkınlık alışkanlığıyla karşılaştıkları kitapçıdan Ada’yı iş yerine kadar takip eden Alper, Ada’nın kitapçıda aradığı kitabı ona hediye eder. Bir ilişkiyi başlatan bu tanışmanın sonrasında kendini aşka kaptıran Ada’ya karşılık Alper, daha önceden sürdürdüğü modern hayatın içinde ona yer açmaya çalışırken boğuluyordur da.

Mustafa Hakkında Herşey , Babam ve Oğlum gibi filmlerle büyük başarılara imza atan Çağan Irmak, son projesi Issız Adam’da modern hayatların kişileri yalnızlığa sürüklediğinin hikayesini yemekler, anneler, eski şarkılar ve aşkla taçlandırıyor.

Bölüm 1 izlemek için tıklayın

Bölüm 2 izlemek için tıklayın

Bölüm 3 izlemek için tıklayın

Bölüm 4 izlemek için tıklayın

Gönderen K_E_M_O Etiketler:
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger templates