11 Ekim 2008 Cumartesi zaman: 10:09 |  

Tür:Animasyon



Yapım:2008,Amerika



Süre:1 saat 40 Dakika



Yapımcılar:Lindsey Collins-Pete Docter-John Lasseter



Konusu:Günün birinde insanoğlu dünyamızı terk etmek zorunda kalsaydı ve giderken birileri son robotun fişini çekmeyi unutsaydı ne olurdu?
Oscar ödüllü senaryo yazarı/yönetmen Andrew Stanton (“Finding Nemo”) ile “The Incredibles”, “Cars” ve “Ratatouille”in yapımcısı Pixar Animasyon Stüdyoları, kararlı robot WALL•E’nin serüvenlerini anlatan bilgisayar animasyonu kozmik komedi macera ile izleyiciyi galaksiler arası yolculuğa davet ediyor.
Gezegenimizi temizlemek amacıyla üretilen robot WALL•E, yüzyıllarca yapayalnız yaşadıktan sonra, EVE adlı bir arama robotuyla karşılaşınca hayatına yepyeni bir anlam gelir. WALL•E ile EVE, galaksiler arası bir yolculuğa çıkarken sinema dünyasının gelmiş geçmiş en heyecanlı ve yaratıcı komedilerinden birisine imza atarlar.
Gelecek kavramının bugüne kadar hiç hayal edilmemiş yepyeni bir vizyonunu sunan animasyon filminde sevimli robotumuz WALL•E’ye, aralarında bir yavru hamamböceği ile hepsi bozuk ve birbiriyle uyumsuz robotlardan oluşan kahramanlar ekibi gibi eğlenceli karakterler eşlik eder.
Sürprizlerle, aksiyonla, komediyle ve duyguyla yüklü WALL•E’nin senaryo yazarlığını ve yönetmenliğini Andrew Stanton üstlendi. Yapımcılığını Jim Morris, ortak yapımcılığını Lindsey Collins gerçekleştirdi. Filmin birbirinden orijinal ve yaratıcı ses tasarımlarını daha önce “Star Wars”, “Indiana Jones” ve “E.T. the Extra-Terrestrial”de çalışmış olan Oscar ödüllü Ben Burtt gerçekleştirdi...



Filmi izlemek için Tıklayın>>>

Gönderen K_E_M_O Etiketler:

0 yorum:

Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger templates